Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g1828g1481kcal336.4g0g12.8g0g
Lohifilee 1828g3571kcal341.7g0g246.8g0g
Voi 183g1326kcal2.2g0.7g148.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)366g585kcal9.9g9.9g54.8g0g
Tilli, tuore 18g5.5kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.5g16kcal0.6g2.3g0.1g1.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl424g556kcal55.1g2.1g36.5g0g
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Korppujauho 146g536kcal15.3g109.5g1.5g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16229kcal1527.6g263.4g1003g24.2g
Valittu annoskoko5000g8114kcal763.8g131.7g501.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4057kcal381.9g65.9g250.8g6.1g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855