Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g2083g11458kcal20.8g20.8g1250g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1389g4585kcal27.8g41.7g486.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1250g4125kcal293.8g562.5g262.5g137.5g
Canderel makeutusjauhe278g1067kcal8.1g258.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g42470kcal701g1767.2g3997.2g275g
Valittu annoskoko5000g21235kcal350.5g883.6g1998.6g137.5g
Annoskoko puolitettuna2500g10618kcal175.3g441.8g999.3g68.8g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655