Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1765g532kcal16.6g90g3.5g35.3g
Parsakaali brokkoli 1471g516kcal67.9g28.7g4.4g36.8g
Sipuli 294g89kcal3.7g14.1g0.6g5g
Creme bonjour 14% valkosipuli882g1500kcal66.2g22.1g123.5g0g
Juusto, Arla Kadett 5%588g1118kcal200g8.8g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7508kcal708.8g327.4g322.8g154.2g
Valittu annoskoko5000g3754kcal354.4g163.7g161.4g77.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1877kcal177.2g81.9g80.7g38.6g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697