Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g621g466kcal111.8g3.1g6.2g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g457g1580kcal53.9g319.7g9.1g2.3g
Atria broilerin filesuikale maustamaton1096g1206kcal252.1g0g23g0g
Sipuli (kuorittu)183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Purjosipuli 731g167kcal13.2g17.5g1.5g15.3g
Kiinankaali 1096g219kcal17.1g24.7g3.3g9.9g
Ruokaöljy keskiarvo 49g436kcal0g0g49.3g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 548g197kcal21.9g14.2g3.8g8.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g110g197kcal2.7g46g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9034kcal950.2g868g193.6g77.6g
Valittu annoskoko5000g4517kcal475.1g434g96.8g38.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2259kcal237.6g217g48.4g19.4g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094