Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green547g1777kcal131.2g267.9g5.5g65.6g
Sipuli 137g41kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Paprika punainen 465g136kcal4.4g20.9g1.9g8.8g
Porkkana 355g116kcal2.2g19.8g0.7g9.1g
Oliiviöljy 74g653kcal0g0g73.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 82g62kcal3.7g10.6g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2734g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 60g183kcal5.7g8.1g14.1g1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g547g875kcal43.7g27.3g65.6g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7687kcal385.2g722.4g324.2g191.6g
Valittu annoskoko5000g3844kcal192.6g361.2g162.1g95.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1922kcal96.3g180.6g81.1g47.9g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764