Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1466g7503kcal130.4g427.9g586.2g86.5g
Voi, 1 tl, 5 g1035g7552kcal10.3g10.3g827.6g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton129g414kcal29.9g13.6g26.9g0g
Kananmuna kuoreton 1035g1476kcal129.3g3.1g106g0g
Kuohukerma,valio,2dl1293g4397kcal25.9g38.8g452.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g43g172kcal0g42.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g43027kcal651.6g1072.8g3998.6g173g
Valittu annoskoko5000g21514kcal325.8g536.4g1999.3g86.5g
Annoskoko puolitettuna2500g10757kcal162.9g268.2g999.7g43.3g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347