Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g2367g4260kcal449.7g0g284g0g
Kananmuna kuoreton 325g464kcal40.7g1g33.4g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)1036g2589kcal207.1g5.2g176g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g592g136kcal8.3g20.1g2.4g0g
Kalkkunaleike (Snellman)473g426kcal80.5g6.6g8g0g
Sipuli (kuorittu)207g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15863kcal1578g85.6g1008.4g7g
Valittu annoskoko5000g7931kcal789g42.8g504.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3966kcal394.5g21.4g252.1g1.8g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398