Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 874g678kcal153.4g0g6.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 59g521kcal0g0g58.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2184g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 24g73kcal2.4g8.2g3.4g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 874g297kcal9.6g47.2g1.7g25.3g
Tomaattimurska 874g257kcal4.9g46.3g1.7g16.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.3g
Mustapippuri 2.2g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Kurkuma, annos 2g2.2g1.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 87g26kcal3.2g0.8g0.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3752kcal350g211.6g145.4g90.4g
Valittu annoskoko5000g1876kcal175g105.8g72.7g45.2g
Annoskoko puolitettuna2500g938kcal87.5g52.9g36.4g22.6g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804