Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Sipuli 186g56kcal2.3g8.9g0.4g3.2g
Rypsiöljy 46g403kcal0g0g45.5g0g
Vesi2361g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g94g85kcal2.8g3.3g6.6g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1686g422kcal21.9g70.8g3.4g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Timjami 3.4g10kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g6.7g24kcal0.8g3.7g1.1g2.3g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g236g614kcal23.6g111g7.1g12g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton337g540kcal27g13.5g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4489kcal162.4g462.6g216.8g41.6g
Valittu annoskoko5000g2244kcal81.2g231.3g108.4g20.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1122kcal40.6g115.7g54.2g10.4g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175