Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 440g144kcal2.7g24.5g0.9g11.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow38g99kcal3.8g3.8g7.6g0.6g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 367g1672kcal76.9g0g153.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 661g232kcal30.5g12.9g2g16.5g
Tomaatti 323g74kcal1.8g11.1g1g4.5g
Spagetti 220g721kcal22.4g146.2g2.4g7.4g
Vesi, vesijohtovesi 2936g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5888kcal276.2g397.4g335.2g80.4g
Valittu annoskoko5000g2944kcal138.1g198.7g167.6g40.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1472kcal69.1g99.4g83.8g20.1g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143