Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g3963g5706kcal871.7g0g237.7g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola442g706kcal35.3g17.7g57.4g0g
Sipuli (kuorittu)155g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g442g1501kcal61.8g0g136.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15910kcal1941.6g50.2g864.6g5.2g
Valittu annoskoko5000g7955kcal970.8g25.1g432.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3978kcal485.4g12.6g216.2g1.3g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955