Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g983g1672kcal196.7g0g98.3g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g2458g1303kcal34.4g280.2g4.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g62kcal2.9g0.4g5.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g615g983kcal18.4g24.6g92.2g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g10g67kcal0.1g0.1g7.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 738g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 172g52kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8277kcal509.4g627.2g417g5.8g
Valittu annoskoko5000g4138kcal254.7g313.6g208.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2069kcal127.4g156.8g104.3g1.5g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134