Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1991g359kcal11.2g49.8g8g13.9g
Jauheliha, sika-nauta 1770g3919kcal309.7g0g300.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g44g323kcal0.4g0.4g35.4g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g221g752kcal44.2g0g64.2g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g89g317kcal17.7g2.7g25.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl221g797kcal4.4g6g84.1g0g
Juusto, keskiarvo 664g2322kcal166.1g1.7g183.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17579kcal1107.4g121.2g1404.2g27.8g
Valittu annoskoko5000g8790kcal553.7g60.6g702.1g13.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4395kcal276.9g30.3g351.1g7g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238