Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2614g4340kcal496.7g0g261.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 654g419kcal20.9g31.5g22.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 180g256kcal22.5g0.5g18.4g0g
Korppujauho 82g299kcal8.6g61.2g0.8g4.3g
Sipuli (kuorittu)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Pekoni atria556g1944kcal83.3g0g166.7g0g
Porkkana 637g208kcal4g35.4g1.3g16.3g
Hunaja 49g162kcal0.2g39.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15382kcal1278.4g358.4g944g49.2g
Valittu annoskoko5000g7691kcal639.2g179.2g472g24.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3846kcal319.6g89.6g236g12.3g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731