Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)317g86kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Kidneypapu, suolaliemessä330g363kcal25.8g59.4g1.7g26.4g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g528g507kcal42.3g74g4.2g42.3g
Paistijauheliha nauta 5%1321g1704kcal274.7g0g66g0g
Rypsiöljy 74g654kcal0g0g74g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.1g6.5g0.2g0.8g
Paprika punainen 528g155kcal5g23.8g2.1g10g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g13g2.6kcal0g0.9g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g977g342kcal9.8g66.5g4.9g13.7g
Vesi, vesijohtovesi 528g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g185g137kcal8.3g23.9g0.4g0g
Persilja 159g43kcal2.2g1.7g0.3g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10001g8071kcal750.6g543.8g308.8g222.6g
Valittu annoskoko5000g4036kcal375.3g271.9g154.4g111.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2018kcal187.7g136g77.2g55.7g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886