Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)40g112kcal3.8g7.2g7.6g0.2g
Kaali, valkokaali1333g281kcal16g45.3g2.7g28g
Keittojuures, Pirkka1067g267kcal10.7g48g3.2g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g533g800kcal108.3g0g42.7g0g
Siirappi 27g80kcal0g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3081kcal277.6g240.6g112.4g56.4g
Valittu annoskoko5000g1540kcal138.8g120.3g56.2g28.2g
Annoskoko puolitettuna2500g770kcal69.4g60.2g28.1g14.1g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139