Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1192g155kcal13.3g11.7g2.4g14.3g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 695g949kcal18.6g169.1g15.8g24.5g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g397g131kcal15.9g10.3g2.8g6g
Paprika, punainen993g255kcal8.9g45.7g4g19.9g
Kurkku 1092g119kcal6.1g15.3g1.1g7.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 397g1484kcal88.6g0g127.1g0g
Auringonkukkaöljy 134g1186kcal0g0g134.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g99g20kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8598kcal302.8g517.2g574.6g144.6g
Valittu annoskoko5000g4299kcal151.4g258.6g287.3g72.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2150kcal75.7g129.3g143.7g36.2g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381