Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi102g214kcal8.7g38.8g3.1g27.6g
Vesi, vesijohtovesi 2759g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1380g1050kcal25.9g213.9g2.8g13.8g
Hirvenjauheliha oma saalis690g773kcal151.8g0g20.7g0g
Rypsiöljy 69g610kcal0g0g69g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5295kcal372.8g505.4g191.2g82.8g
Valittu annoskoko5000g2647kcal186.4g252.7g95.6g41.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1324kcal93.2g126.4g47.8g20.7g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467