Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 845g1029kcal179.6g0g33.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2817g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1056g756kcal19.2g152.4g2.1g11.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g254g71kcal2.8g12.2g1g7.6g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 28g92kcal2.5g3.9g7.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3894kcal408.2g337g88.4g38.4g
Valittu annoskoko5000g1947kcal204.1g168.5g44.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna2500g974kcal102.1g84.3g22.1g9.6g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824