Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g746g4478kcal156.7g49.3g403g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g373g2664kcal0g0.7g298.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g19g68kcal0.7g14.9g0.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1493g3806kcal88.1g47.8g356.7g0g
Kananmuna kuoreton 821g1171kcal102.6g2.5g84.1g0g
Canderel makeutusjauhe56g215kcal1.6g52.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1493g2090kcal41.8g97g179.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28982kcal783g528.6g2644.2g0g
Valittu annoskoko5000g14491kcal391.5g264.3g1322.1g0g
Annoskoko puolitettuna2500g7246kcal195.8g132.2g661.1g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913