Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g359g1257kcal100.6g7.2g93.4g0g
Pirkka salsadippi medium647g375kcal5.8g84.1g1.9g9.7g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g718g862kcal20.1g36.6g71.8g2.9g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)1078g269kcal9.7g46.3g4.3g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi718g187kcal8.6g34.5g1.4g0g
Oliiviöljy 43g381kcal0g0g43.1g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1437g1078kcal244.3g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8819kcal778.2g417.4g454.8g25.2g
Valittu annoskoko5000g4409kcal389.1g208.7g227.4g12.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2205kcal194.6g104.4g113.7g6.3g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155