Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 1661g12050kcal19.8g6.6g1350.5g0g
Sokeri 1130g4585kcal0g1128.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1944g6669kcal198g1360.5g23.3g68g
Siirappi 266g801kcal0.3g196.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g48210kcal436.2g5384.8g2747.6g136g
Valittu annoskoko5000g24105kcal218.1g2692.4g1373.8g68g
Annoskoko puolitettuna2500g12052kcal109.1g1346.2g686.9g34g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579