Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha643g985kcal124g0g54g0g
Lanttu 643g185kcal6.4g29.6g1.9g11.6g
Palsternakka 386g245kcal1.9g45.5g1.5g17.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g835g234kcal5g49.7g1.7g20.9g
Tomaattimurska, 1 prk514g138kcal3.1g27.2g1g7.2g
Sipuli 643g194kcal8g30.8g1.3g10.9g
Valkosipuli 154g167kcal12.2g25.1g0.9g3.2g
Rypsiöljy 64g568kcal0g0g64.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow67g174kcal6.7g6.7g13.4g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 51g176kcal5.2g36g0.6g1.8g
Naudanliha161g246kcal31g0g13.5g0g
Lanttu 161g46kcal1.6g7.4g0.5g2.9g
Palsternakka 96g61kcal0.5g11.4g0.4g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g209g59kcal1.3g12.4g0.4g5.2g
Tomaattimurska, 1 prk129g34kcal0.8g6.8g0.3g1.8g
Sipuli 161g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 39g42kcal3g6.3g0.2g0.8g
Rypsiöljy 16g143kcal0g0g16.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g43kcal1.7g1.7g3.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7671kcal431.4g626.6g351.8g185g
Valittu annoskoko5000g3836kcal215.7g313.3g175.9g92.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1918kcal107.9g156.7g88g46.3g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794