Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1101g1180kcal254.4g0g16.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 881g1172kcal74.4g155.1g17.6g44.1g
Rypsiöljy 37g325kcal0g0g36.7g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 1322g704kcal14g140.1g1.3g25.1g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g44g156kcal7.8g19.5g9.8g4.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g54kcal0.5g11.7g0.5g0g
Curryjauhe (-), annos 5g37g119kcal3.7g18.4g3.7g3.7g
Valkosipuli 73g80kcal5.8g12g0.4g1.5g
Ruokakerma 5%, Valio1468g955kcal22g61.7g73.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9486kcal765.2g837g319.8g158g
Valittu annoskoko5000g4743kcal382.6g418.5g159.9g79g
Annoskoko puolitettuna2500g2372kcal191.3g209.3g80g39.5g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087