Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 601g3274kcal5.3g3g366.5g0g
Sokeri 511g2073kcal0g510.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 781g2681kcal79.6g546.9g9.4g27.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Raparperi pakastettu1402g435kcal9.8g77.1g1.4g19.6g
Fariinisokeri200g813kcal0g200.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.8g0g
Sokeri 170g691kcal0g170.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23117kcal417.2g3116.6g963.4g94g
Valittu annoskoko5000g11559kcal208.6g1558.3g481.7g47g
Annoskoko puolitettuna2500g5779kcal104.3g779.2g240.9g23.5g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875