Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g670g5924kcal0g0g670.1g0g
Kookosrasva 100 % 1392g12341kcal11.3g0g1390.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton644g2062kcal148.8g67.7g134g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g773g1701kcal35.6g378.9g5.4g309.3g
Manteli 516g3175kcal124g34g278.4g37.1g
Saksanpähkinä 180g1227kcal26.5g6g117.6g28.7g
Hasselpähkinä 129g830kcal18.2g4.4g78.6g22.6g
Rusina 696g2035kcal19.5g418.2g3.5g67.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g58588kcal767.8g1818.4g5356g930.4g
Valittu annoskoko5000g29294kcal383.9g909.2g2678g465.2g
Annoskoko puolitettuna2500g14647kcal192g454.6g1339g232.6g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201