Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1891g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1054g344kcal6.5g58.6g2.1g26.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 324g246kcal6.1g50g0.6g3.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1081g417kcal1.7g88.2g1g16.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g70g117kcal12.2g15g0.8g0.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)540g864kcal14.6g14.6g81g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g27g100kcal0.3g22.7g0.8g0g
Basilika, tuore 5.4g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4179kcal83.2g498.4g172.6g94g
Valittu annoskoko5000g2089kcal41.6g249.2g86.3g47g
Annoskoko puolitettuna2500g1045kcal20.8g124.6g43.2g23.5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548