Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka872g1194kcal191.7g16.6g52.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu370g467kcal40.7g1.1g33.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g294kcal0g0g32.7g0g
Rice Dream, riisimaito1307g614kcal1.3g122.9g13.1g1.3g
Täysjyväriisi. Risella.479g1678kcal33.6g340.3g15.8g28.8g
Parsakaali, tuore, 257g534g160kcal24.6g10.7g1.6g8.5g
Punajuuri keitetty, annos 100g534g225kcal0g50.2g0.5g13.3g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g436g540kcal13.1g111.5g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)436g118kcal5.7g20.9g0.9g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10579kcal621.4g1348.4g305.6g118.6g
Valittu annoskoko5000g5289kcal310.7g674.2g152.8g59.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2645kcal155.4g337.1g76.4g29.7g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557