Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1795g5753kcal480.5g0g429.7g0g
Maissi jyvät 2051g2948kcal57.6g525.1g49.2g75.9g
Kesäkurpitsa769g131kcal3.1g19.2g4.6g5.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g385g1077kcal73.1g0.1g84.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19817kcal1228.6g1088.8g1136.2g162.6g
Valittu annoskoko5000g9909kcal614.3g544.4g568.1g81.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4954kcal307.2g272.2g284.1g40.7g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729