Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton1890g12439kcal491.5g207.9g1115.3g37.8g
Canderel makeutusjauhe95g363kcal2.7g88g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 227g839kcal42g25g49.2g69g
Kookoshiutale 331g2186kcal26.9g21.2g213.5g53.9g
Vesi, vesijohtovesi 567g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)1890g8110kcal1436.7g94.5g207.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g47873kcal3999.6g873.2g3171.8g321.4g
Valittu annoskoko5000g23936kcal1999.8g436.6g1585.9g160.7g
Annoskoko puolitettuna2500g11968kcal999.9g218.3g793g80.4g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892