Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2787g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g31g86kcal4.6g1g7.1g0g
Jasmiiniriisi, pirkka279g976kcal19.5g223g2.2g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)836g1731kcal125.4g17.6g127.1g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g14g4.2kcal0.1g1.5g0g0.4g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)28g20kcal0.2g2.6g1.1g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)502g401kcal83.3g0g5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g502g102kcal3g19.1g1.5g7g
Tilli mauste14g2.4kcal0.2g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6643kcal472.6g529.8g288.2g14.8g
Valittu annoskoko5000g3321kcal236.3g264.9g144.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1661kcal118.2g132.5g72.1g3.7g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253