Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3580g5144kcal572.7g0g318.6g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g716g788kcal16.5g22.2g71.6g0g
Tilli, tuore 172g51kcal6.3g1.5g1.4g3.6g
Aurajuusto430g1461kcal85.9g0g124.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl92g129kcal4.3g8.4g8.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal0.9g3.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15185kcal1373.2g71.6g1050g7.2g
Valittu annoskoko5000g7592kcal686.6g35.8g525g3.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3796kcal343.3g17.9g262.5g1.8g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022