Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3311g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g166g17kcal2.5g0g1g140.7g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g91g328kcal41g36.4g5.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale248g149kcal24.8g12.4g0.7g181.3g
Manteli, jauhettu, n. 1dl1159g6977kcal279.3g76.5g625.8g81.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14940kcal695.2g250.6g1266g806.2g
Valittu annoskoko5000g7470kcal347.6g125.3g633g403.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3735kcal173.8g62.7g316.5g201.6g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174