JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai2272g7951kcal272.6g1612.8g47.7g68.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g150g1348kcal0g0g149.8g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g25g5kcal0g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1248g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 33g0.8kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1273g2928kcal369.2g31.8g152.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24465kcal1284g3292.4g700.6g136.2g
Valittu annoskoko5000g12233kcal642g1646.2g350.3g68.1g
Annoskoko puolitettuna2500g6116kcal321g823.1g175.2g34.1g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628