Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1845g646kcal18.5g119.9g9.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1384g4435kcal370.4g0g331.3g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g738g2583kcal132.8g435.4g28.8g44.3g
Sipuli (kuorittu)295g80kcal3.8g14.2g0.6g5g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g738g1181kcal5.9g44.3g110.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17849kcal1062.8g1227.6g961.2g98.6g
Valittu annoskoko5000g8924kcal531.4g613.8g480.6g49.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4462kcal265.7g306.9g240.3g24.7g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720