Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1764g2929kcal335.2g0g176.4g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)1720g2064kcal153.1g326.9g18.9g0g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Feta, Arla Apetina 10 %794g1429kcal170.7g7.9g79.4g0g
Rypsiöljy 60g527kcal0g0g59.6g0g
Vesi441g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14018kcal1323.8g690.8g669.4g7.4g
Valittu annoskoko5000g7009kcal661.9g345.4g334.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3504kcal331g172.7g167.4g1.9g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044