Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 942g559kcal92.4g28.3g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 1382g1971kcal172.7g4.1g141.6g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g879g5276kcal184.7g58g474.9g0g
Juusto, keskiarvo 1256g4396kcal314.4g3.1g348g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 94g305kcal27.3g6.6g18.8g28.8g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g94g57kcal8.5g5.2g0.5g68.8g
Vehnälese 57g129kcal7.5g8.7g2.5g21.2g
Kauralese 170g611kcal30.5g77.3g13.1g29.7g
Leivinjauhe 126g221kcal6.5g47.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g27047kcal1689g477.6g2006.4g298.2g
Valittu annoskoko5000g13524kcal844.5g238.8g1003.2g149.1g
Annoskoko puolitettuna2500g6762kcal422.3g119.4g501.6g74.6g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129