Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1732g2251kcal311.7g38.1g105.6g1.7g
Parsakaali brokkoli 1299g455kcal60g25.3g3.9g32.5g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka866g1558kcal39g51.9g129.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1082g649kcal10.8g48.7g43.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 22g191kcal0g0g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10211kcal843g328g608.6g68.4g
Valittu annoskoko5000g5106kcal421.5g164g304.3g34.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2553kcal210.8g82g152.2g17.1g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234226