Hirvenlihabolognese 2

400 g jauhelihaa
1 rkl rypsiöljyä
150 g sipulia
5 valkosipulinkynttä
1 dl sellerin lehtiä (pakastettuja)
500 g tomaattimurskaa
15 g rouheista sämpyläjauhoa
mustapippuria
3,5 dl vettä

Paista jauheliha, pikotut sipulit öljyssä.

Laita kattilaan sellerin lehdet, tomaattimurska, vesi ja sämpyläjauhot (n 2 rkl) ja lisää paistinpannulta lihaseos.

Keitä n 20 min, kunnes kastike on saostunut.

Lisää soijakastiketta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1085 grammaa

Yxii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurskaa oliiveilla (Del monte), annos 400g2304g461kcal92.2g89.9g2.3g0g
Hirvenliha, 100g1843g2065kcal388.9g0g55.3g0g
Sipuli (kuorittu)691g187kcal9g33.2g1.4g11.8g
Valkosipuli 92g100kcal7.3g15g0.6g1.9g
Kokojyväpitoinen sämpyläjauhoseos 1dl=65g (Myllärin), annos 65g69g232kcal8.3g45.6g1.7g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6087kcal1011.4g367.4g122.6g38.8g
Valittu annoskoko5000g3043kcal505.7g183.7g61.3g19.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1522kcal252.9g91.9g30.7g9.7g
Arvot/100g100g61kcal10.1g3.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234500