Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)509g973kcal61.1g119.2g23.9g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g1698g2547kcal271.6g67.9g135.8g0g
Purjosipuli 1698g389kcal30.7g40.7g3.4g35.7g
Valkosipuli 119g129kcal9.4g19.4g0.7g2.5g
Kalaliemi Maggie, annos 5g42g110kcal4.7g10.2g5.9g0g
Ruohosipuli, tuore424g115kcal5.9g16.1g2.5g4.7g
Soijakastike 509g307kcal26.3g48.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9138kcal819.4g643.8g345.2g85.8g
Valittu annoskoko5000g4569kcal409.7g321.9g172.6g42.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2285kcal204.9g161g86.3g21.5g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676