Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2018g660kcal12.5g112.2g4g51.5g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g242g145kcal3.6g31.5g0.2g2.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g252g706kcal47.9g0.1g55.5g0g
Katkarapu 343g235kcal49.5g0g3.8g0g
Vesi2018g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3682kcal234.8g302.4g137.8g111.6g
Valittu annoskoko5000g1841kcal117.4g151.2g68.9g55.8g
Annoskoko puolitettuna2500g921kcal58.7g75.6g34.5g27.9g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834