Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g232g1273kcal0g0g138.9g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g694g3507kcal56.9g402.8g180.6g31.3g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g1620g1053kcal178.2g68.1g4.9g0g
Sokeri 139g564kcal0g138.8g0g0g
Liivate 46g162kcal39.6g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g185g78kcal0.6g18.5g0.2g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g926g5139kcal75g481.5g324.1g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g1157g2199kcal52.1g185.2g138.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g27949kcal804.8g2589.8g1575.2g62.6g
Valittu annoskoko5000g13974kcal402.4g1294.9g787.6g31.3g
Annoskoko puolitettuna2500g6987kcal201.2g647.5g393.8g15.7g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892