Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 586g2377kcal0g585g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2009kcal59.7g409.9g7g20.5g
Voi, 1 tl, 5 g451g3288kcal4.5g4.5g360.4g0g
Mustikka metsä- 1577g694kcal7.9g100.9g9.5g52g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1126g631kcal95.7g56.3g2.3g0g
Kaurahiutale 180g674kcal26.1g102.7g13.2g18g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20760kcal511.6g2521.6g886.4g181g
Valittu annoskoko5000g10380kcal255.8g1260.8g443.2g90.5g
Annoskoko puolitettuna2500g5190kcal127.9g630.4g221.6g45.3g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271