Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1269g229kcal7.1g31.7g5.1g8.9g
Kananmuna kuoreton 698g996kcal87.2g2.1g71.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 127g435kcal12.9g88.8g1.5g4.4g
Parmesan formaggio da pasta127g580kcal50.8g0g41.9g0g
Basilika, tuore 25g6.9kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Oregano, kuivattu 13g39kcal1.4g2.7g1.3g5.4g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla1269g685kcal19g87.6g29.2g12.7g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g4.9g0.4g3.4g
Paprika vihreä 508g108kcal4.8g12.7g1.5g9.6g
Sipuli (kuorittu)317g86kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss635g1967kcal152.3g5.1g145.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10334kcal683.6g502.2g598.2g100.4g
Valittu annoskoko5000g5167kcal341.8g251.1g299.1g50.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2584kcal170.9g125.6g149.6g25.1g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318