Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2725g5322kcal509.3g0g367.8g0g
Amerikansekoitus, Apetit817g229kcal14.7g36.8g1.6g19.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g164g458kcal31.1g0g36g0g
Ruohosipuli 68g15kcal0.9g1.2g0.4g1.6g
Kuohukerma,valio,2dl545g1853kcal10.9g16.3g190.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit681g886kcal20.4g13.6g88.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17525kcal1174.6g135.8g1370.2g42.4g
Valittu annoskoko5000g8763kcal587.3g67.9g685.1g21.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4381kcal293.7g34g342.6g10.6g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531