Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g2488g2736kcal572.1g0g44.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1555g1322kcal15.5g54.4g108.8g0g
Sipuli 622g188kcal7.8g29.9g1.2g10.6g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g280g1226kcal15.4g11.8g124g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10997kcal1225.6g200.4g557.8g22.2g
Valittu annoskoko5000g5499kcal612.8g100.2g278.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2749kcal306.4g50.1g139.5g5.6g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868