KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 776g202kcal12.1g27.2g1.6g14.8g
Paprika, punainen259g67kcal2.3g11.9g1g5.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g1222g330kcal15.9g58.6g2.4g20.8g
Retiisi 388g69kcal5.6g7.6g0.4g6.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g388g1029kcal108.7g0g66g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 932g1846kcal24.5g7.2g180.7g62.4g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g518g518kcal93.2g1g15.5g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g518g1035kcal88g10.9g67.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10189kcal700.6g248.8g669.8g218.8g
Valittu annoskoko5000g5095kcal350.3g124.4g334.9g109.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2547kcal175.2g62.2g167.5g54.7g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950