Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g1211g6227kcal363.4g181.7g496.7g112.7g
Vesi, vesijohtovesi 2423g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g12.1g0.5g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g303g536kcal0.6g29.7g0.6g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g394g1378kcal55.1g220.5g27.2g43.3g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala639g2045kcal95.9g377g16.6g63.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20481kcal1031g1642g1083.2g439.8g
Valittu annoskoko5000g10241kcal515.5g821g541.6g219.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5120kcal257.8g410.5g270.8g110g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722