Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1726g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1295g423kcal8g72g2.6g33g
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Purjosipuli 432g99kcal7.8g10.4g0.9g9.1g
Peruna, vanha, kuorittu 518g394kcal9.7g80.3g1g5.2g
Kevytkerma575g690kcal18.4g25.9g57.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g86g630kcal0.9g0.9g69g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow37g97kcal3.7g3.7g7.5g0.6g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl43g32kcal1.7g3.5g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4888kcal107.8g421g280.8g105.6g
Valittu annoskoko5000g2444kcal53.9g210.5g140.4g52.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1222kcal27g105.3g70.2g26.4g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943