Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 459g139kcal5.7g22g0.9g7.8g
Rypsiöljy 32g284kcal0g0g32.1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)161g129kcal5.5g30.5g1.6g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g2296g333kcal0g78.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 804g145kcal4.5g20.1g3.2g5.6g
Pasta 3-viljan (Torino)207g723kcal31g136.4g5.2g10.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha918g1524kcal174.5g0g91.8g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0g
Persilja 115g31kcal1.6g1.3g0.2g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6627kcal446.2g578.6g270.2g65.8g
Valittu annoskoko5000g3314kcal223.1g289.3g135.1g32.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1657kcal111.6g144.7g67.6g16.5g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156